Aan de slag met de verslaving

e-sigaret kopen

Een e-sigaret kopen is de eerste stap om te stoppen met roken. In mijn persoonlijke beleving had ik vaak moeite met de automatische gelegenheden waarbij je rookte. Denk bijvoorbeeld aan een terrasje, of even wachten bij de trein. Ik stak al snel een sigaret op. Omdat ik uiteraard nu weet hoe slecht dit voor je is, wil ik ervan af. Ik besloot te zoeken naar betere alternatieven. Cold turkey is lastig, want dan blijf je het toch af en toe doen en ik ken dit al van mijzelf: binnen drie maanden rook ik gewoon weer. Daar om was een e-sigaret een goede oplossing. Via een online winkel kocht ik een starterspakket, wat erg handig is, omdat ik geen weet heb van hoe het werkt. Ik gaf aan wat ik normaal rookte, zodat de behoeftes best goed afgesteld waren. Zo is een hijs van mijn e-sigaret voldoende om de behoefte te verzadigen. Het voelt hetzelfde als een normale sigaret, alleen het is minder schadelijk. Een ware verademing. Iets later ben ik ook gaan experimenteren met smaakjes, het is natuurlijk fijn om een frisse muntsmaak bijvoorbeeld in je mond te krijgen bij het inhaleren. Dit ging allemaal best aardig. 

e-sigaret kopen

Eigen smaakjes ontwikkelen

De website gaf ook een optie om eigen smaakjes te gaan fabriceren. Dat vind ik zelf heel erg leuk om te doen. Je krijgt een goede handleiding en alle benodigdheden. In het begin had ik nog een smaakje met nicotine erin, maar dit ben ik al langzaam aan het afbouwen.

e-sigaret kopen