Betonlook voor je WC

Wat is er beter na een lange werkdag om je terug te trekken in de badkamer en een heet bad te nemen? Het is wetenschappelijk bewezen dat het belangrijk is om je te ontspannen en te ontstressen zodat je even tot jezelf kunt komen. Als je dit niet doet, kun je last krijgen van concentratieproblemen en heb je minder energie of voel je je lusteloos. Daarom is het des te belangrijk dat je een badkamer hebt die je dusdanig inricht dat je je er thuis voelt zodat je je er op elk moment van de dag kunt terugtrekken, of het nu ’s ochtends is om je klaar te maken voor de dag of ’s avonds, als je weer thuiskomt.

Uitstraling van de badkamer

Je badkamer moet een uitstraling hebben die jou aanspreekt. In een badkamer staan grijstinten en wit mooi, omdat dat de sfeer rustig en ingetogen houdt. Schreeuwerige kleuren zoals rood en fel geel kun je beter vermijden in een badkamer. Kies liever voor een Betonlook toilet zandkleurige steentjes als je het wat sfeervoller wilt hebben. De Betonlook toilet is niet alleen hot voor toiletten, maar ook voor badkamers. Het is een look die bijna overal staat en onderhoudsvrij is. Hierdoor is een Betonlook toilet niet alleen een optie als je van modern houdt, maar ook als je milieubewust bent en een badkamer wilt die jaren meegaat.

Praktisch en opgeruimd

Vaak vindt men dat een kamer zonder decoratie saai en kil oogt. Toch is het beter om je badkamer niet te veel te decoreren. Een badkamer is namelijk een ruimte die snel vies wordt, waardoor het extra tijd kost om ook alle beeldjes en plantenpotten stofvrij te houden. Kies liever voor één plant of beeldje als je wat gezelligheid wilt aanbrengen. Vergeet niet dat een badkamer een ruimte is voor praktische zaken zoals douchen en je klaarmaken voor de dag, en niet eentje waar je urenlang doorbrengt (tenzij je een bad neemt). Denk hier dus over na wanneer je begint je badkamer te decoreren. Denk praktisch en ruim dingen op zodat ze niet in je weg staan.