Culinair genieten in Nijmegen

Restaurant

Wil je echt genieten tijdens een avond uit eten in Nijmegen? Bistro Le Steak is een gezellig en sfeervol restaurant waar je welkom bent voor een heerlijk vlees of visgerecht. Door het gebruik van seizoensgerechten ben je altijd verzekerd van een wisselende menukaart met verse gerechten. Hierbij worden de mensen die geen vlees eten uiteraard niet vergeten, ook de vegetariër heeft een ruime keuze op de menukaart. Kinderen zijn net zo welkom als volwassenen, zij kunnen ook kiezen op de kaart uit een aantal verschillende gerechten. Tevens hebben we een weekmenu waarbij we elke week onze klanten weer verrassen met een speciaal samengesteld menu.

Uit eten in Nijmegen

Uitstekende service en gastvrijheid

Wanneer je gaat uit eten in Nijmegen wil je naast lekker eten natuurlijk ook goede service en vriendelijke bediening. Het personeel van Bistro Le Steak werkt met passie en veel plezier, dat is terug te zien in de gastvrijheid en de uitstekende service die zij bieden. Al ruim 12 jaar worden de gasten verrast met steeds weer nieuwe smaken en een verrassende menukaart. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten in de keuken, dit proeft u in de heerlijke gerechten die op de menukaart staan. Steeds wisselend omdat alle producten uit het seizoen komen.

Niet alleen eten in het restaurant maar ook thuis

Uit eten

Je hebt niet altijd om uit eten te gaan, lekker thuis genieten van een heerlijke maaltijd is ook mogelijk bij ons. Woon je in de omgeving van Berg en Dal dan bezorgen wij je maaltijd thuis, of desgewenst kun je deze ook ophalen in ons restaurant. Zo kun je genieten van de heerlijke gerechten en verse producten waarmee wij werken, comfortabel thuis in je eigen omgeving. Wil je in ons restaurant komen eten dan hebben we naast het restaurant ruim voldoende parkeergelegenheid. Uit eten in Nijmegen bij Bistro Le Steak is een echte aanrader.