Fabius Opleidingen

Fabius opleidingen

De grootste opleider in kantoor- en boekhoudkundige opleidingen in Nederland is Fabius Opleidingen. Dat bedrijf, dat al meer dan 30 jaar actief is, levert goed geschoold personeel aan een omvangrijke klantenkring. Zoals grote bedrijven als Hema, Blokker, AH, Lidl, diverse banken, zorginstellingen, Ikea, etc. Maar ook overheidsorganisaties maken graag gebruik van de diensten van Fabius. Bekende overheidsinstanties die hun personeel laten bijscholen bij Fabius Opleidingen zijn het ministerie van buitenlandse en van binnenlandse zaken, een aantal gemeenten, het UWV, diverse reïntegratiebureaus en een aantal hogescholen. Het belangrijkste waarom zij Fabius inschakelen is dat het personeel de vaardigheden aangereikt krijgt waaraan behoefte is.

Fabius opleidingen

De docenten bij Fabius Opleidingen

Kenmerkend bij Fabius Opleidingen is dat de docenten zeer betrokken zijn bij de cursisten. Als garantie dat de docent voldoende aandacht aan elke cursist kan besteden wordt er gewerkt in kleine groepen. De docent kijkt bij iedere cursist verder dan alleen de wens van die cursist om een opleiding te doen. Ook de achterliggende redenen zijn van belang om de cursist zijn doel te laten halen. Door hiervan op de hoogte te zijn kunnen de docenten van Fabius Opleidingen zorgen voor meer motivatie bij de cursisten. Door de prima sfeer in de cursusgroepen ontstaan er regelmatig goede vriendschappen tussen de cursisten.

Overal in het land wordt les gegeven

Voor een opleiding bij Fabius Opleidingen kun je terecht bij één van de vijftig leslocaties in het land. Door die grote hoeveelheid locaties hoeven de cursisten nooit lang te reizen, want er zit altijd wel een leslocatie in de buurt. Dat is een belangrijk argument om te besluiten een opleiding te volgen, want de meeste cursisten hebben naast de opleiding een volledige baan. Fabius Opleidingen heeft daarnaast mogelijkheden voor online ondersteuning van de cursussen. Dat draagt bij aan het begrip van het lesmateriaal.