Heerlijk lunchen in Den Bosch

lunchen in Den Bosch

Wanneer je heerlijk wilt lunchen in Den Bosch, dan is restaurant 7evenden Hemel zeker aan te raden. Hier kan je heerlijk eten en de lekkerste gerechten van de menukaart kiezen. Verschillende vis,- en vleesspecialiteiten kan je hier vinden en er is ook een heerlijke wijnkaart. Niet voor niets is de naam heel erg toepasselijk op het eten. Want elk gerecht is heerlijk en brengt je tot de zevende hemel.

Wanneer je hier wilt komen eten, is het verstandig om een tafel te reserveren. Dit kan je online doen, door het invullen van het formulier. Echter kan je niet een tafel op het terras reserveren.

Kom ook lekker lunchen in Den Bosch

Een reservering in dit gastronomische restaurant  kan je heel makkelijk doen, echter wanneer je met meer dan 9 personen wilt komen eten, is het verstandig om te bellen.

Al een paar keer hebben wij hier met een paar vrienden heerlijk van een diner en een lunch genoten. De eerste keer was het lekker weer en konden wij op het terras, buiten, plaats nemen. Die avond hebben wij het er echt van genomen en daarom zijn wij hier vaker heen gegaan. Het leuke is dat je hier ook cadeaubonnen kan kopen. Deze zijn online te bestellen van een bedrag van €25,- tot €150,- of meer, dat kan je zelf invullen.