Het ideale fietsenrek kopen doe je bij ProVelo

fietsenrek kopen

Ben je op zoek naar een stevig, robuust en duurzaam fietsenrek waarin u uw fiets of fietsen veilig kunt stallen? Waarin de tweewielers beschermd worden tegen de elementen? Kies dan voor een fietsenrek van ProVelo!

fietsenrek kopen

Het perfecte fietsenrek voor op het werk

 

Wil je een fietsenrek kopen voor je bedrijf? Met de Velo-Boxx modellen van ProVelo bieden wij je de perfecte oplossing voor het parkeren van fietsen op het werk. Bied je personeel en de klanten die per fiets naar je pand komen een degelijke parkeerplaats voor hun tweewielers. Ieder van onze Velo-Boxx modellen is zodanig gebouwd dat de fietsen goed beschermd zijn tegen het Hollandse weer. Daarnaast zijn alle modellen afsluitbaar. Sluit de Velo-Boxx in de avonden en tijdens het weekeinde goed af en ga zo vandalisme tegen.

 

Fietsenrekken van ProVelo: ook ideaal voor thuis

 

Ook wanneer je zoek bent naar een goede oplossing om thuis je fiets of fietsen veilig en afgesloten te parkeren, bent u bij ProVelo precies aan het juiste adres! De Velo-Boxx HOME en de Velo-Boxx GARDEN zijn hierbij de meest geschikte modellen. Ze passen in vrijwel iedere tuin, zijn onderhoudsarm en bieden een uitstekende beveiliging tegen diefstal.