Maak gebruik van parkbanken

Het moment dat je in het bos loopt en parkbanken ziet staan zet je geheid aan het denken. Het even tot rust komen op een van deze banken en de omgeving verkennen is nu eenmaal iets wat je doorgaans gedaan moet hebben.20140619_153331

Vanaf het moment dat ik ben gaan wandelen in de bossen neem ik altijd plaats op een van deze banken die er staan. Genieten van de vogels om je heen en niet de vergeten de frisse lucht wat je krijgt wanneer je daar even zit. Ik ga dan ook bijna iedere avond een wandeling maken in het bos om daar plaats te nemen. Zo ook gisteravond! Alleen merkte ik gisteravond dat er nieuwe banken stonden en puur toeval gevraagd aan een van de mensen die het plaatsen waar deze vandaan komen. Als antwoord gekregen dat deze van Heblad komen en uit nieuwsgierigheid ben ik op hun website gaan kijken.

Ik wilde immers maar al te graag weten wat de kosten ervoor zijn, misschien bestel ik er dan ook wel een voor in mijn eigen tuin. Je raad het waarschijnlijk al wel, mijn bankje staat er ook!