Superleuk vakantiewerk Veldhoven gevonden!

Een paar maanden geleden ging ik op zoek naar leuk vakantiewerk Veldhoven om mijn zomer te vullen en wat bij te verdienen. De enige eis die ik had, was dat ik leuke collega’s wilde hebben. Uiteindelijk kwam ik terecht bij McDonald’s en nu werk ik er al een aantal maanden. Ik vind het werk heel erg leuk en mijn collega’s zijn echt mijn vrienden geworden.

Toffe collega’s en lekker eten

Ik vond McDonald’s altijd al lekker, dus een vakantiebaantje in dit restaurant was eigenlijk helemaal geen gek idee. Ik ben de hele dag bezig en de werkzaamheden zijn afwisselend waardoor het eigenlijk nooit saai is. De ene keer sta ik kassa te draaien, terwijl ik de andere keer hamburgers sta te bakken. Als bonus mag ik zelf met flinke kortingen ook meegenieten van alle BigMacs en McFlurry’s! Maar het allerfijnste vind ik mijn collega’s, want dankzij deze mensen heb ik nu de leukste bijbaan die ik ooit heb gehad. Het is elke dag weer lachen samen, maar samen werken we ook enorm hard om iedereen van lekker eten te voorzien. Na het werk gaan we ook regelmatig samen afspreken, dus ik heb er een heleboel nieuwe vrienden bij!