Superleuke en interessante vacatures starter onderwijs bij LimeWise

Ik ben vorig jaar afgestudeerd als lerares Nederlands en daarom ging ik op zoek naar leuke vacatures starter onderwijs. Alleen wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Gelukkig kwam ik al snel via een studiegenoot in contact met LimeWise, die mij binnen een aantal weken aan een superleuke baan geholpen heeft!

Droombaan op een droomschool

Lesgeven is echt mijn passie, maar helaas zat ik niet altijd op mijn plekje toen ik voor mijn opleiding een aantal keren stage moest lopen. De ene school vond ik echt helemaal geweldig, terwijl de andere school mij weer wat minder lag. Daarom vond ik het erg belangrijk om een klik te hebben met de school toen ik op zoek ging naar een “echte baan” na het afstuderen. Gelukkig begreep LimeWise na een kennismakingsgesprek helemaal waar ik naar op zoek was. Binnen hun netwerk was er toevallig een hele leuke scholengemeenschap waar vacatures starter onderwijs beschikbaar waren! Deze kans greep ik met beide handen aan en na een fijn sollicitatiegesprek mocht ik al vrijwel gelijk beginnen. Nu werk ik er inmiddels al bijna een jaar en ik heb echt hele leuke leerlingen en collega-docenten. Mijn droombaan heb ik dus gevonden dankzij LimeWise!