Thermosbekers laten drukken

Als bedrijfsleider wil je af en toe toch een extraatje voor je personeel doen? Thermosbekers laten drukken vond ik een uitstekend idee. We zijn onlangs verhuisd naar een ander gebouw en iedereen heeft aan deze verhuis goed meegeholpen. Dat verdient een pluim! Ik heb gekozen voor een stevige thermosbeker die goed in de hand ligt. De koffie blijft goed warm en zo moet je niet om de haverklap meer naar de koffie-automaat lopen. Ik heb al veel positieve reacties gekregen over dit kleine geschenkje.

Kwaliteit!

De bekers zijn sterk en kunnen tegen een stootje. Ik heb zelf gemerkt dat ze zeer goed afsluiten. Ik heb ze met de naam van ons bedrijf laten drukken en dit in het perfecte lettertype. Ik heb van tevoren een proefdruk gekregen, maar deze was gewoon wat ik in gedachten had. Het zijn klassevolle bekers die in alle lagen van het personeel graag gebruikt worden. Ik heb dit aan mijn neef aangeraden. Hij gaat dergelijke thermosbekers ook laten drukken voor zijn team. Ik ben heel fier als deze thermosbekers op de burelen van mijn personeel zie staan! Een echt succes!