Tip voor een leuk museum in Nederland

LOGO-Museum-Lalique

Ben je op zoek naar een leuk museum Nederland? Dan raad ik je aan om eens een bezoek te brengen aan Musee Lalique. Dit is een super mooi en vooral leerzaam museum in Doesburg.

museum-arrangement

Een erg goede en overzichtelijke website 

Als je op het internet op zoek gaat naar museum Nederland zul je erg veel zoekresultaten krijgen van veel verschillende musea in Nederland. Nadat ik zelf een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Musee Lalique mij het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg overzichtelijke en bevat zeer veel informatie over het museum zelf en over de kunstwerken die in het museum tentoon worden gesteld. Op de website staat onder andere vermeld dat het museum erg mooie glas kunstwerken tentoon stelt van René Lalique.Ook biedt het museum super lekkere lunchen aan. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt. 

Het prosecco arrangement met een luxe lunch 

Nadat ik de arrangementen die het museum aanbiedt met elkaar had vergeleken besloot ik om voor het prosecco arrangement te gaan. In het museum werd ik erg vriendelijk ontvangen en heb ik een rondleiding gehad. Het museum stelt super mooi kunstwerken tentoon en de lunch was super lekker. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Musee Lalique en raad ik dit museum aan iedereen aan die op zoek is naar een mooi museum in Nederland.