Wat zijn de leukste kraamcadeaus?

Wanneer je weer eens op kraambezoek mag is het leuk als je een super tof cadeautje voor de moeder en pasgeboren baby hebt. Doordat de keuze reuze is tegenwoordig zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat zijn nu de leukste cadeautjes om te geven? Denk je alleen aan de baby of kies je voor een cadeau voor de ouders of alleen de moeder? We geven je een aantal tips waar je vast mee uit de voeten kan. Lees snel door!

Houten speelgoed trein

Een speelgoed trein met de naam beplakt is een van de meest favoriete cadeaus om weg te geven. Het gevaar hierin schuilt natuurlijk dat iemand anders dit cadeau ook al geeft en dan is het een te duur cadeau om dubbel te geven. Zorg er dus voor dat je of een lijstje met cadeaus weet te bemachtigen om dit te voorkomen!

Kleertjes

Daarnaast worden er altijd veel cadeautjes gegeven in de vorm van kleding. Denk aan shirtjes met ‘papa is de beste’ of ‘mijn moeder is de liefste’. Ook hierin zien we vaak dat kleertjes al te klein worden gekocht maar soms ook veel te groot. En dat is dan weer minder erg omdat ze er vanzelf ingroeien!

Speelgoed

Daarnaast zien we ook dat er veel speelgoed wordt gekocht voor later. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speelgoed van I’m Toy. Een leuke website is bijvoorbeeld deze: https://www.freubelshoponline.nl/c-4936700/i-m-toy/

Bekijk de leuke loop en duwwagens van I’m Toy eens! Je kan natuurlijk ook wachten tot ze oud genoeg zijn om hiermee te spelen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk verjaardagscadeau.

Kraamcadeaus kiezen

Het is dus best lastig om een leuk kraamcadeau uit te kiezen. Weet je echt niks leuks? Geef dan een lekker verzorgingspakket voor de moeder zodat ze volledig tot rust kan komen.