Dit is de beste tandarts Capelle aan den Ijssel

tandarts Capelle aan den Ijssel

tandarts Capelle aan den Ijssel

Sinds ik een nieuwe tandarts in Capelle aan den Ijssel heb, ben ik veel minder bang om hierheen te gaan. Sinds ik klein ben heb ik al veel last van gaatjes en toen is die angst begonnen met groeien. Ik vond het toen namelijk veel pijn doen, maar dat werd minder naarmate ik ouder werd. Toch vond ik het nog steeds altijd heel spannend om naar zo’n afspraak te moeten. Op een gegeven moment werd er bij mij eentje gevuld en toen werd ik niet fijn behandeld naar mijn idee. Dat was het moment dat ik wist dat ik moest gaan wisselen van praktijk.

Een goede keuze

Via een vriendin ben ik bij deze tandarts in Capelle aan den Ijssel terecht gekomen. Zij had hier hele goede ervaringen en wist zeker dat ik mij hier ook op mijn gemak zou voelen. Toen ik contact opnam met de secretaresse werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg er een fijn gevoel bij. De eerste keer dat ik hier kwam, werd ik fijn geholpen en ik weet zeker dat ik nooit meer weg ga hier. Mocht jij ook op zoek zijn naar zoiets, dan raad ik jou aan om eens op de website van Mondzorg De Terp te kijken.