Een Herno jas, toppunt van Italiaans ontwerp

Herno is een Italiaans kledingmerk dat zijn is opgericht net na de 2e wereldoorlog. Als locatie werd er gekozen voor Italië en meer bepaald het Noorden van Italië. Een Herno jas heeft dan ook perfecte snit, zoals we dat van Italiaanse mode gewend zijn. De slim-fit zorgt ervoor dat de jas mooi rond het lichaam aansluit en dat het de contouren van het lichaam mooi laat uitkomen. Herno ontwerpt sportieve en geklede jassen, en dit voor elke leeftijd. De jassen zijn enerzijds tijdloos, anderzijds heel hip en trendy.

De sportieve of geklede toer op?

Met een Herno jas kun je nooit verkeerd doen. Ofwel kies je voor een sportief model voor je wandelingen, skivakanties of gewoon om sportief gekleed te gaan. Het zijn geen typische sportjasjes, maar wel een combinatie van jong en hip met stijlvol en kwaliteit. Wil je het echter wat gekleder doen? Dan bestaat er voor jou de perfecte Herno jas. De stof voelt aangenaam aan, de voering is zeer degelijk en zoals bij elke Herno jas is er vooral gelet op details. De sluiting, de inzet van de mouwen en de vormgeving zijn gewoon perfect.

Herno jassen brengen jou feilloos door de winter

Oorspronkelijk waren de jassen van Herno bedoeld om de kou in Noord-Italië te trotseren. Nu nog is het de missie van Herno om jassen aan te bieden die je beschermen tegen kou, regen en wind. Je kunt de kraag heel hoog dichtmaken. De jassen zijn vrij lang voor nog meer bescherming. In vergelijking met andere winterjassen zijn deze jassen lichtgewichten. Toch houden ze sneeuw en regen tegen. Maar de stoffen waaruit Herno jassen zijn gemaakt, zijn ademend. Zo ga je niet zweten of het veel te warm krijgen in je jas. Als je nu een jas van Herno koopt, heb je die voor meerdere winters. Ze zijn hip en toch tijdloos, sportief en ook klassiek. Ze zullen in elk geval de eerstvolgende jaren nog zeker heel populair zijn.