Grote maten ondergoed mannen

grote maten

Vele mannen zijn gezegend met een buikje. En als ik aan mijn opa zaliger denk, zie ik nog steeds die witte ,gigantische onderbroeken aan de waslijn, als waren ze gemaakt uit oude lakens.

Gelukkig hoeven mannen met een brede taille zich niet langer meer te schamen en is er ook voor hen modieus, comfortabel grote maten ondergoed mannen te koop.

grote maten

Ondergoed is er voor elke man!

Net als andere kledingstukken worden de maten van herenondergoed getekend van XS tot XXL. Tot daar stopt de aankoop van een nieuwe short, boxer of slip.

Gelukkig staat de mode niet stil en gaan tal van merken over tot een nieuwe lijn, deze voor de Big Guys. Bekijk ons aanbod , probeer uit en ontdek wat voor jou een match is.

Koop met kennis

Wat veel grote mannen stoort zijn knellende pijpen bij boxers of een zakkende elastiek die zorgt voor een onsierlijke lovehandel. Daarom is het dragen van de juiste maat aangewezen. En waarom niet in een kleurtje? Donkere kleuren zoals zwart, blauw of groen staan stukken volwassener. Ook het materiaal is belangrijk: sterke en natuurlijke stoffen zoals tencel of 100% biologisch katoen.