Gebruikmaken van een nieuwsgroep met cliënt software?

Wil jij gebruikmaken van een nieuwsgroep met client software? Dan heb je een goede en stabiele provider nodig. ViperNews biedt jou stabiele nieuwsgroep cliënt software tegen een scherpe prijs. Voor een prijs van slechts 1,79 per maand ben je al lid van een nieuwsgroep, kun je informatie uitwisselen en beginnen met het downloaden van headers. Een goede deal dus!

Goede nieuwsgroep client software is onmisbaar

Als je informatie van nieuwsgroepen wilt downloaden, heb je goede nieuwsgroep client software voor nodig. Hiermee haal je headers van jouw favoriete nieuwsgroepen naar jouw computer. ViperNews biedt jou deze software. Hiermee kun je niet alleen headers downloaden, maar ook NZB-bestanden gebruiken, waarmee het downloaden van bestanden nog makkelijker wordt.

Meer weten over nieuwsgroep client software?

Nieuwsgroep client software hoeft niet veel te kosten. Sommige clients zijn zelfs gratis. Toch is het niet raadzaam om niet voor een gratis client te kiezen, omdat de kans op een virus dan groot is. Kies dan ook een betrouwbare provider met een goede naam, zoals ViperNews. Wij bieden je de beste service die er online te vinden is. Bij ons heb je de keuze uit drie pakketten waarmee jij aan de slag kunt. Met elk pakket krijg je een perfecte nieuwsgroep client software waarmee jij razendsnel op Usenet kan. Meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op.