Vierkante zwevende parasol

Vroeger zag je alleen ronde parasols, maar tegenwoordig kan je parasols vinden in allerlei vormen, afmetingen en kleuren. Op xterior.nl verkopen ze onder andere prachtige vierkante zwevende parasol.

Goede ervaring

Ik was al enige tijd op zoek naar een vierkante, zwevende parasol. En dan wilde ik hem het liefst ook nog wat groter dan de standaard parasols. Op de site van xterior.nl vond ik deze parasol. Ik kan deze site echt aanraden aan iedereen die een parasol zoekt. Het bestelproces is heel eenvoudig en gaat daardoor erg snel. Toen ik mijn parasol besteld had, kreeg ik vrij snel een bevestiging van mijn bestelling binnen en ook gelijk een datum wanneer hij geleverd werd. En dat klopte inderdaad perfect. Op de afgesproken dag werd hij bezorgd. In het echt was hij nog mooier dan op de foto op de website. De vierkante, zwevende parasol is erg stevig. Ik heb hem nu een jaar en ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Zelfs toen het hard waaide bleef hij goed staan en hij ging ook niet kapot. Afgelopen zomer was een warme zomer, maar zelfs door de volle zon steeds op de parasol is het doek nog steeds niet verkleurd! Ik kan deze site dus aan iedereen aanraden!